8:30 بعد از ظهر: او 6 تا 8 اونس سرشیشه اونت سه سوراخه کامل دارد. من هنوز او را تکان می دهم و "تو آفتاب من هستی" بارها و بارها آواز می خوانم تا وقتی که خوابش برد. می دانم که برخی فکر می کنند این یک عادت بد است ، اما من یک مادر شاغل هستم و می خواهم تا حد ممکن در کنار او باشم!
برنامه 3: یک فرمول تغذیه ماندن در خانه در خانه یک مادر 11 ماهه
یادداشت سردبیر: این برنامه یک روال ترکیبی (پدر و مادر به رهبری کودک) است
8:15 الی 8:30 دقیقه بعد از ظهر: جکسون از خواب بیدار می شود.
ساعت 9 بعد از ظهر: صبحانه - او یک فنجان حاوی 8 فنجان حاوی فرمول به همراه جو دوسر ، ماست و قطعات کوچک میوه و وافل یا نان تست دارد.
9:20 تا 11 بعد از ظهر: زمان پخش! من برای او خواندم ، ما برنامه تلویزیونی بچه ها را از طریق تلویزیون تماشا می کنیم ، آواز می خوانیم و با صفحه کلید ، توپ ، مجموعه قطار و سایر اسباب بازی های او بازی می کنیم.
ظهر: ناهار. تکه های کوچک ساندویچ پنیر کبابی ، میوه ، سبزیجات ، مرغ کبابی ، پیتزا خانگی ، ژامبون ، سوپ یا هر نوع باقیمانده از شام. او همچنین یک فنجان شیرین دیگر با 8 اونس نوشابه می نوشد.
ساعت 12:30 تا 1:30 بعد از ظهر: زمان پخش بیشتر.
1:30 تا 3:30 بعد از ظهر.: زمان ناپ.
ساعت 4 بعد از ظهر: زمان پخش!
5:30 بعد از ظهر: شام. هر چیزی از ناهار یا تکه های کوچک ماهی ، مرغ ، استیک ، پای چوپان ، قارچ ، سیب زمینی ، میوه و سبزیجات مختلف یا ماکارونی. او همراه شام آب دارد.
6 بعد از ظهر: زمان حمام.
6:30 بعد از ظهر: زمان کودک !
ساعت 7 بعد از ظهر: بشقاب پرش را بگیرید و یک فنجان کرکی دیگر با سر شیشه اونت سه قطره 8 اونس تهیه کنید. پس از این ، دندان های او را مسواک می زنیم.
ساعت 7:15 بعد از ظهر: ما بازی را ادامه می دهیم تا زمانی که او علائمی را نشان دهد که خواب آلود است یا ساعت 9 بعد از ظهر می شود. (من مهم نیست که چه چیزی باشد.)
شب ها با اسباب بازی های پر سر و صدا بازی نمی کنیم. اکثراً از روز می خوانیم و باد می کنیم. او حدود پنج دقیقه پس از قرار دادن در گهواره خوابیده و تمام شب را می خوابید.
تبلیغات | صفحه زیر ادامه دارد
برنامه 4: مادر شیردهی که در خانه بماند در خانه یک مادر 12 ماهه است
بین ساعت 7 و 8 بعد از ظهر: رید از خواب بیدار می شود و من او را پرستار می کنم ، در حالی که صبحانه می خورم او بازی می کند.
حدود ساعت 8:30 الی 9 بعد از ظهر: او صبحانه می خورد - معمولاً نصف وافل را به قطعات کوچک ، ماست ، کمی غذای کودک یا غلات کودک و برخی از میوه ها خرد می کنند. او از یک فنجان شیرین شیر کامل یا آب می نوشد ، اما فقط یک زن و شوهر از اونس است. اگر هوا خوب باشد ، ما بعد از خوردن غذا به پیاده روی می رویم.
10:30 دقیقه بعد از ظهر: او به مدت یک ساعت و 10 دقیقه چرت می زند (اگر خوش شانس باشم ، اما بعضی اوقات کوتاه تر است).
ظهر: ناهار - معمولاً یک گلدان غذای کودک و یا بوقلمون با سبزیجات (گاهی اوقات نخود فرنگی یا مقداری کلم بروکلی را درون آن خرد می کنم) ، به علاوه مقداری غلات خشک و تکه های پنیر ، میوه یا ذرت. او هیچ سبزی را با دست نمی خورد ، اما آنها را در غذای کودک مخلوط می خورد. او در طول روز شیر و آب می نوشد اما احتمالاً در کل فقط 8 اونس است. ما روی آن کار می کنیم من امیدوارم که وقتی کاملاً از بین برود ، او بیشتر بنوشید.
1 تا 2:30 بعد از ظهر: ما بازی می کنیم ، این بدان معناست که او به طور کلی او را در سفره قهوه و نیمکت سفر می کند و اسباب بازی های خود را به هم می زند. اسباب بازی های مورد علاقه او در واقع اسباب بازی ها نیستند - آنها مجله ، بخشنامه رومه ، لوله کاغذ بسته بندی نشده و بطری های پلاستیکی آب هستند. در عوض بعضی اوقات ما به جای آن عمل می کنیم.
2:30 تا 3 بعد از ظهر: میان وعده (غذاهای انگشتی و شیر در یک فنجان گنگ) و سپس زمان چرت زدن (دوباره برای یک ساعت و 10 دقیقه).
ساعت 4 بعد از ظهر: زمان اجرای بیشتر یا اجرای بد. حدود ساعت 5 بعد از ظهر ، شوهرم دست به دست می شود و کمی استراحت می کنم.
ساعت 5:30 بعد از ظهر: صبحانه - اساساً همان ناهار.
ساعت 7:30 بعد از ظهر: حمام ، کتاب ، پرستاری ، مسواک ، و او معمولاً در 8 بعد از ظهر در خواب است.
تبلیغات | صفحه زیر ادامه دارد
برنامه 5: یک مادر تغذیه با فرمول و شیردهی یک مادر 11 ماهه
بین ساعت 5:30 و 7 بعد از ظهر: از خواب بیدار ، پرستار و نوازش در رختخواب.
7:30 الی 8:15 دقیقه بعد از ظهر: مایا و من سوار بچه نگهدار می شویم. من او را رها می کنم و به سر کار می روم.
8:30 بعد از ظهر: مایا صبحانه دارد - غذاهای انگشتی و غذای خالص کودک.
9:30 بعد از ظهر: بطری 5 اونس فرمول.
10:30 تا 11 بعد از ظهر: چرت کوتاه.
ساعت 11 صبح تا 12:30 بعد از ظهر: زمان پخش.
12:30 تا 1 بعد از ظهر: ناهار - غذاهای انگشتی و برخی از غذاهای کودک ، به همراه یک بطری سرشیشه اونت صفر 5 اونس با فرمول.
ساعت 1 تا 1:30 بعد از ظهر: زمان پخش.
ساعت 1:30 بعد از ظهر: میان وعده - غلات سبوس دار یا سایر غذاهای انگشت.
درباره این سایت